Standen

Standen…. vores samlingssted på udstillingerne.

I 2013, præsenterede Maine Coon Klubben, en ny flot stand. Der blev både bestilt burgardiner, lavet dekorationer og anskaffet duge. Alle med temaet “det amerikanske flag”.

Pr 2022, har Maine Coon Klubben nu, både en stand øst og vest for Storebælt. Standen er fortsat at finde, på udvalgte udstillinger i Danmark. Fra tid til anden, vil der foregå aktiviteter, som “Dommerens Bedste”, samt uddeling af diplom og præmier til klubbens “Titeltager” og “Topkat”-katte.

I standen vil også være forskellig spændende merchandise, så kom endelig forbi og tag et kig.

Standen er et værktøj, til at sprede budskabet, om Maine Coon racen. Vi kan nå ud til tilskuer der påtænker at anskaffe sig en kat, rådgive kælekatteejere der kommer forbi, og ikke mindst, et sted hvor nye og allerede etablerede opdrættere, kan henvende sig.

Dernæst, er standen også tiltænkt som et samlingssted, for hele Maine Coon folket. Et sted hvor man kan mødes, snakke, hænge ud og dele erfaringer, støtte og hylde hinanden.

Information, om næste udstilling hvor standen er med, samt hvilke aktiviteter der afholdes, kan findes forneden på siden her. Eller i vores private gruppe på facebook, kun for medlemmer.

Læs mere om de forskellige aktiviteter, under “Aktiviteter

Kom forbi og hils på. Du er mere end velkommen!Kattene i standen…
Vidste du, at du som medlem af Maine Coon Klubben, har mulighed for at have netop din kat stående i standen? Man kan enten have én kat i enkeltbur, eller to katte i dobbeltbur.

Der vil altid, være én fra bestyrelsen i standen med dig, så du vil ikke stå med ansvaret alene! Maine Coon Klubben stiller burgardiner til rådighed, så det behøver ikke være en hindring. Det eneste du skal medbringe, er en kattebakke og mad/vand skåle. Grus er ofte til fri afbenyttelse på udstillingerne, mad skal medbringes.

I standen kommer der både andre opdrættere forbi, samt publikum kommer forbi for at få en snak. Når man er med i standen, følger også et ansvar for, at repræsentere Maine Coon Klubben, ved at være imødekommende og hjælpsom. Lige så, at man har lyst til, at vise sine katte frem til publikum, på tæt hånd.

Der sælges merchandise i standen, samt der er mulighed for, at nye medlemmer kan meldes ind. Så har du en købmand gemt i dig, er det bare et plus.

Kunne du tænke dig, at være med i standen og hjælpe til, eller er du blot nysgerrig på at høre nærmere, så tøv ikke med at kontakt os på formand@mainecoonklubben.dk


Standen er på følgende shows i 2024:

  • D. 20. & 21. januar i Nørresundby
  • D. 2. & 3. marts i Dragør (Her kan man få overrakt Topkatte-præmier)
  • D. 16. & 17. marts i Hammel (Jyrak fejre 90 års jubilæum)
  • D. 3. & 4. august i KBH (UDGÅR)
  • D. 31. august i Vamdrup (UDGÅR)
  • D. 19. & 20. oktober i Kbh (MÅSKE)
  • D. 16.-17. november i Hadsten
  • D. 30. november & 1. december i Albertslund

Har din kat opnået en titel på show? – så læs videre her